01 de juliol, 2017

XVIII CAMPUS DE JUDO I JIU-JITSU 2017

 La setmana del 26 al 30 de Juny, el Judo Club Felanitx a fet el XVIII Campus de Judo i Jiu-Jitsu al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom.
70 nins i nines de Felanitx, Manacor i Madrid han participat d’aquest Campus que ha estat dirigit per el mestres Rafael Ortega 9è dan, Puri Polo 7è dan, Antoni Obrador 5è dan, Pedro Marcos 5è dan i el President Joan Obrador 7è dan.
 Un magnífic Campus, en el que els que els cinc grups de bandes verdes,vermelles, grogues, blaves i morades amb horari de 10 del mati a 6.30 del horabaixa,  han treballat un Judo intensiu i divertit en tots els aspectes, Kata, Defensa Personal, Judo terra, Judo dret, Randori i una lliga de Campions diària en cada grup amb el seu reglament. El bandes morades, a mes del  entrenament de matí i horabaixa, han tingut dues hores extres d’entrenament en condició física, agilitat, tàctiques de competició etc. amb el Mestre Ortega,  també 7 alumnes aspirants a cinturó negre han treballat intensament en el seu programa tècnic d’examen.
A mes de jugar a un Judo intensiu i divertit, tots aquets nins i nines han pogut gaudir d’altres activitats el resta de la jornada, tir de fona, piragua, platja i diferents tallers, a mes d’uns excel·lents dinars i berenars cada dia del Campus.
Els resultats d’aquesta Lliga de Campions ha estat el següent :
Bandes Verdes :
     1-Joan Barrientos Bergas   2- Joan Martin Tur 3- Pere Joan Adrover Julià
Bandes Vermelles:
1-Carles David Grandal  2- Joan Carles Grandal  3- Martina Ayllón Ortega
Bandes Grogues :
1-    Joan Porquer Oliver 2- Luis Rivera Gener  3- Martí Tomas Barceló
Bandes Blaves :
1-    Lucia Marcos Llamas  2- Salvador Barceló Cañas 3- Francisco Mendoza
Bandes Morades :
1-    Gustavo Ayllón Ortega 2- Ivan Martín Herrero  3- David Almodovar Arenas
Bandes Morades Femení:
     1- Daniela Garcia Ortega

El divendres migdia, es va fer l’examen  per a cinturó negre 1er.dan. Un tribunal presidit per el Mestre D.Rafael Ortega 9é dan, el President de la Federació Balear de Judo D.Miquel Àngel Bisquerra 6é dan, el Director de la Escola Federativa Territorial D.Ponç Gelabert 7é dan i el Mestre Nacional D.Antoni Obrador 5é dan.
Tots el aspirants aprovaren am molt bona nota aquest examen de cinturó negre, cal remarcar que tots ells començaren de petits a la Sala de Judo Felanitx, progressant i pujant tots el cicles formatius per arribar a aquest cinto negre, que no es un fi, tot el contrari, una nova etapa en la  que començar a aprendre i gaudir d’aquest noble esport que es el Judo. Els aprovats:
Antoni Oliver Cantallops
Nadal Carles Grandal Barceló.
Bartomeu Mesquida Vich.
David Almodovar Arenas.
Antoni Barceló Monserrat.
Salvador Binimelis Vecina.
Rafael Mayas Vecina.
A partir de les 7 del horabaixa durant la setmana, hi ha agut unes sessions de perfeccionament de Judo i Jiu-Jitsu a les que han participat 25 adults recreatius dirigits per el Mestres Rafael Ortega i Joan Obrador.
Per la cloenda d’aquest Campus, tots el participants, nins i adults han fet una demostració davant pares, mares, padrins i amics, que han pogut veure el progrés i la bona feina que han fet durant tot el curs. El punt final de la cloenda la feta la Mestra Puri Polo, amb el seu grup de bandes verdes, que ha dirigit una divertidíssima feina en la que el pares, mares de cada nins han participat i jugat a Judo junts.
Enhorabona a tots el participants, als mestres i als pares per la seva confiança.
     "Cliqueu" damunt la foto per veure les altres 
    
      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada