04 de juliol, 2016

XVII CAMPUS DE JUDO i JIU-JITSU 2016

La setmana del 27 de Juny al 1 de Juliol, el Judo Club Felanitx a fet el XVII Campus de Judo i Jiu-Jitsu al Poliesportiu Toni Peña de Portocolom.
Nins i nines de Felanitx, Palma, llucmajor, Madrid i Italia, han participat d’aquest Campus que ha estat dirigit per el mestres Rafael Ortega 8è dan, Puri Polo 7è dan, Antoni Obrador 5è dan, Pedro Marcos 5è dan i el mestre Joan Obrador 6è dan President
Ha estat un magnífic Campus, en el que els que els cinc grups de bandes verdes,vermelles, grogues, blaves i morades amb horari de 9 del mati a 6.30 del horabaixa,  han treballat un Judo intensiu i divertit en tots els aspectes, Kata, Defensa Personal, Judo terra, Judo dret, Randori i Compeció, el bandes morades, a mes del seu entrenament de matí i horabaixa, han tingut dues hores extres d’entrenament en condició física, agilitat, tàctiques de competició etc. amb el Mestre Ortega.
Hi ha agut altres activitats a mes del Judo en aquest Campus, tir de fona, piragües, tallers de pintar camisetes,tallers de jocs educatius, platja cada dia etc.etc.
Cada dia s’ha fet una lliga de campions, competició per tres de Ne waza i Tachi Waza, quedant la darrera jornada els pòdiums de la següent manera:
Bandes Verdes:
1-Carles David Grandal Barceló, 2- Maria Tomas Barceló, 3- Martina Ayllon Ortega
Bandes Vermelles:
1-Martí Tomas Barceló, 2- Raul Gozalez Gomez, 3- Mireia Porquer Oliver
Bandes Grogues:
1-Roberto Gonzalez Gomez, 2- Maria del Mar Solas Vecina, 3-Joan Porquer Oliver
Bandes Blaves:
1-Rosa Redondo Sorribes,2-Lucia Marcos Llamas, 3-Daniela Garcia Ortega 
Bandes Morades:
1-Jimena Alvarez Suerio, 2-Marta Martinez Morales, 3 Ángela Garcia Ortega
Cadets:
1-Nadal C. Grandal Barceló,2-Abdula Kabibov, 3-Ivan Martin Herrero.

Premi reconeixement a Victor Sanchez Gonzalez,  millor Senpai del Campus. 
En el Campus s’ha viscut sobre tot un ambient d’amistat amb tots aquets nins i nines, tant els de aquí com els de fora, que ja han expressat el seu desig de repetir una experiència com aquesta el proper any.
Al acabar la jornada els nins, una trentena de adults i bandes morades han participat a les classes de sessions de perfeccionament de Judo i Jiu-Jitsu i curs preparatori per examen de cinturons  negres dirigides per els mestres Rafael Ortega i Joan Obrador.
El dijous, hi ha agut un examen de cinturó negre i pas de dans, els Mestres Rafael Ortega, Ponçs Gelabert, Director de la Escola Federativa Balear de Judo i el mestre Antoni Obrador presidiren  aquest tribunal en el qual  aprovaren l’examen : 
Antoni Vicens Soler- Cinturó Negre 1er. dan
Carles Solas Vecina -Cinturó  Negre 1er. dan
Antoni Mesquida Vich -Cinturó  Negre 1er. dan
Rafel Soler Ribas - Cinturó Negre 1er. dan
Pep Estelrich Darder –Cinturó Negre 4rt. dan
El divendres horabaixa es va fer la cloenda del Campus amb una excel·lent demostració i Judo Show , pares mares i públic  assistent obsequià amb grans aplaudiments aquesta exhibició.
El regidor d’Esports del Ajuntament de Felanitx, el Sr. Pere Cler, presidi l’entrega de trofeus, diplomes, premis i camiseta commemorativa.
Amb un refrigeri per a tothom es donar per acabat aquest XVII Campis de Judo i Jiu-Jitsu 2016.
 Enhorabona a tots i un especial agraïment a la Doctora del Campus Jerònia Pont i als Pares per la seva confiança.
   "Cliqueu" damunt la foto per veure les altres 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada