19 de març, 2013

CAMPIONAT MALLORCA JUDO


Organitzat per la Federació Balear de Judo, s’ha celebrat aquest dissabte passat al Poliesportiu Municipal de Pollença el Campionat de Mallorca de judo benjamin, alevin, infantil, juvenil i cadet. Un total de 13 dels nostres alumnes participaren a aquest campionat.

El matí quatre dels nostres alumnes alevins (sub 13): Júlia Manresa, Andreu Capó, Pere Oliver i Daniel Luque, varen participar per primera vegada a una competició oficial, tots ells molt il·lusionats i amb moltes ganes de començar.
En aquesta edat tenen un reglament especial, el qual cuida la seguretat del nins llevant totes les accions que poden ser perilloses.
Desprès de més d'una hora de retard varen començar els combats. No es va aplicar per part dels àrbits ni poc ni gens el reglament per aquestes edats, deixant fer totes les accions que en el reglament estan prohibides.
No només s’ha de tenir un bon reglament, també s’ha de aplicar!
Tots ells varen competir amb gran valentia davant unes regles de joc a les quals no estan habituats, fent el judo que saben fer de control del company i de màxima seguretat.
Destaquem el tercer lloc de na Júlia Manresa.

L’horabaixa competiren en la categoria sub 15: Salvador Binimelis, Nadal Carles Grandal, Antoni Vicens, Bartomeu Mesquida, David Almodovar i Antoni Oliver.
En aquesta categoria, tots lluitaren de valent els seus combats, quedant els pòdiums de la següent  manera:
Categoria -42 Kgs: David Almodovar   ----------  Campió Mallorca.
Categoria -46 Kgs: Antoni Vicens Soler --------- Campió Mallorca.
Categoria -50 Kgs: Salvador Binimelis Vecina--  Subcampió Mallorca.
Categoria -60 Kgs: Bartomeu Mesquida Vich---  Subcampió Mallorca.
Categoria -66 Kgs: Nadal Carles Grandal-------  Subcampió Mallorca.
Categoria -66 Kgs: Antoni Oliver Cantallops---- Tercer classificat.
Els primers i segons d’aquest campionat, queden classificats per al Campionat de Balears a celebrar el proper mes d’abril a Mallorca.  

Competiren amb la categoria Cadets: Carles Solas, Antoni Mesquida i Antoni Barceló. 
Volem destacar que en aquesta categoria, els nostres judokes, han hagut de lluitar amb altres judokes de edat superior (2 anys) i també nivell (cinturó) superior, si bé no pogueren pujar al pòdium, sí demostraren el bon judo que realitzen, en tots els seus combats.

Enhorabona a tots!

 “Cliqueu”  damunt la fotografia, per veure els pòdiums i més.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada