16 de gener, 2012

RECICLATGE DE PROFESSORS i ENTRENAMENT DE KATAS

Aquest dissabte passat, el grup de Professors de la Sala de Judo, ens hem desplaçat a Ajalvir (Madrid), per participar al reciclatge de Professors del sistema de Judo Total, per posar a punt, els programes tècnics, pedagògics i educatius que tindran tots els grups de Judo infantil, juvenil, cadet i adults, per aquest segon trimestre.

Aquests reciclatges, estan dirigits per el Mestre Rafel Ortega, gran estudiós, investigador, pedagog i gran amic, i s'adreça als professors que ensenyem el seu sistema, per unificar criteris i analitzar les experiències positives, per una millor ensenyança del Judo.

Seguidament, i durant tres hores, l’equip de competició de Katas de l’Escola R. Ortega: Raul Pascual, Emiliano de Domingo, Carlos Talayero, Javier Linger, Miquel Angel Vicens, Antoni Vicens, Pedro Marcos i Antoni Obrador, varen preparar i analitzar amb els seus professor Rafael Ortega i Joan Obrador, els Katas, amb que cada parella, se presentarà al campionat autonòmic de Madrid, a celebrar el dia 5 de Febrer.

Aquest campionat es classificatori per el Campeonat d’Espanya, que se farà a Palma (Mallorca), el dia 25 de Febrer de 2012.

Donam les gracies al Mestre Rafael Ortega, i a tot el seu grup de professors, per la seva amabilitat i atencions que sempre ens dispensen.

Desitjar a tots, que facin una molt bona feina i molta de sort.


Fes clic sobre la imatge per veure altres fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada