01 d’abril, 2009

II Kangeiko Ajalvir (Madrid)






Dissabte i diumenge passats, el 28 i 29 de Març, una representació d’alumnes juvenils i adults, amb els seus professors, de la Sala de Judo Felanitx participaren al 2on kangeiko (entrenament d’hivern) de Judo Total al poble d’Ajalvir (Madrid).
Aquest entrenament el va organitzar la escola de judo d’Ajalvir, amb el seu professor Javier Línger al capdavant i el dirigir el Mestre Rafael Ortega, amb la col·laboració del professors: Puri Polo, Wladimiro Martín, Ignacio Iglesias, Roberto Ruiz, Antoni Obrador, Joan Obrador i el mateix Javier Linger.
130 participants, judokas de les categories de mànigues grogues, blaves, cadets i juvenils, demostraren a tots el pares i assistents la feina feta durant aquest trimestre en tots els aspectes del Judo Total (defensa personal, judo terra, judo de dret, competició i Kata). EIs nostres alumnes gaudiren i demostraren el seu bon nivell.
No podem deixar d’agrair a Javier Linger per la fantàstica organització i hospitalitat, així com les atencions rebudes per part tots els nostres amics de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada